divendres, 18 de maig del 2012

TRUITA DE PATACA I CARBASSÓ



Per estalviar temps a la cuina, el microones és un bon aliat. Avui he fet una truita de pataca i carbassó. A més de fregir les verdures a la paella, les poso al microones un bon rato i mentrestant puc anar preparant altres coses ja que no cal està pendent de remenar la paella. Fent-ho així, també s’estalvia oli. I, a més, és més saludable.

Ingredients: 
  • 2 pataques
  • 2 carbassons
  • ½ ceba
  • 4 ous
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Rentem els carbassons i els tallem a daus, sense treure’n la pell. Pelem les pataques, les rentem i també les tallem a trossos petits. Ho posem tot junt en un recipient apte per a microones i ho rociem amb oli per damunt.

Ho posem al microones a màxima temperatura durant uns 12 minuts, als 8 minuts ho treiem, ho removem una mica i ho tornem a posar dins.
 
Mentre podem anar picant la ceba, i començar a daurar-la en una paella amb oli. A mitant coció de la ceba tirem el carbassó i la pataca i ho removem tot junt uns minuts més a la paella sense que sigui necessari afegir oli.

Batem els 4 ous en el mateix recipient que hem utilitzat (ficant sal a gust de cada ú) i hi afegim el que tenim a la paella per a mesclar-ho tot bé dins del recipient.

Finalment, tirar-ho tot de nou a la paella, i s'aplana al mateix nivell. Quan percebem que l'ou ha quallat, posem una tapa per damunt i li peguem la volta amb seguretat i sense por!!! Li podem tornar a donar la volta si la volem dorar més, és a gust de cada ú. Doncs això, en un tomba i tomba ja està!!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada