Després d’uns quants mesets ja torno a estar aquí!!! Avui actualitzo el blog penjant la recepta del meu menjar preferit: primentons en arròs!!!Quan la meva mare deia que en feia jo em tornava boja... i la meva germana i el meu germà també, és que ens encanten!!
Ingredients:
· Primentons
· Carn picada
· Arròs
· Tomaca
· All
· Sucre
· Sal
· Oli
Les quantitats dels ingredients dependrà dels primentons a fer i de com són de grans. Jo aquesta vegada, he fet 7 primentons (3 grans i 4 petits) i he utilitzat 350 gr de carn picada i 9 tasses d’arròs (mida petita de cafè). A més, un pot de tomaca d’uns 500 gr i 2 grans d’all.
Preparació:
Comencem fent la carn picada, després afegim la tomaca triturada, ficant-hi sucre i sal, i els grans d’all també triturats, i quan estigui fregida parem el foc. A aquesta cassola tirem l’arròs i ho barregem bé.
Mentre es fa la carn i la tomaca del pas de dalt, anem netejant els primentons, s’ha de treure el tronxo, i guardar-lo per a després utilitzar-lo de tapa, i treure les semilles de dintre del primentó. Seguidament, rentar-los amb aigua.
Ara ja podem omplir els primentons amb l’arròs que tenim a la cassola, una vegada plens els hi fiquem la tapa. Els col·loquem a la llanda del forn i tirem una mica de sal i oli per damunt.
Els tindrem al forn 1 hora a 180º. A la mitja hora se’ls ha de pegar un quart de volta per a què es facin per totes bandes.
I bé, espero que us agradin tant com a mí!!!
Reportatge de fotos:
La carn i la tomaca a la cassola...
Els primentons nets...
L'arròs afegit a la cassola...
Els primentons plens i a punt d'entrar al forn...
I aquí acabadets de fer...
Per últim, un primentó pelat i a punt per a menjar!!!
Vaya pinta más rica!!!
ResponEliminaMe guardas un par de ellos para el camino, jejeje!!!!!!!!
Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola María!!!
ResponEliminaPues sí tienes que probarlos porque más buenos no pueden estar!!!
Muaks